Integritetspolicy

Flexens Oy Ab (FO-nummer: 2948023-9, Annegatan 22 A 300100 Helsingfors) är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som samlas in på den här webbplatsen och som du väljer att ge till oss när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Du når oss genom vd Berndt Schalin på berndt.schalin@flexens.com eller +358 40 842 9469.

Vi använder enbart e-postadressen du ger till oss för att kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig. Utan att lagra din e-postadress kan vi inte skicka ut nyhetsbrevet som du har angett att du vill ha. Vi sparar din e-postadress tills du väljer att avregistrera dig från vårt nyhetsbrev. Du hittar information om hur du avregistrerar dig i slutet av varje e-postutskick.

Genom att kontakta oss har du rätt att begära tillgång till samt rättelse, radering eller flytt av dina personuppgifter. Du har också rätt att begära att användningen av dina personuppgifter begränsas samt att de inte får användas för direktmarknadsföring. Du har slutligen rätt att invända mot eller lämna in klagomål gällande vår behandling av dina personuppgifter till oss eller till Datainspektionen på www.di.ax.